Ons verhaal

Lente The Label werd in 2021 opgericht door Lente. Wat begon als een leuke hobby is inmiddels uitgegroeid tot een goed groeiend bedrijf met meer dan 100 bestellingen per maand.

 

Op haar 14de kocht Lente haar eerste kralen en onderdelen en begon zoals velen met het maken van leuke sieraden. In mei 2021 begon ze het te verkopen via Instagram maar het werd steeds drukker. Augustus 2021 was het tijd voor een eigen webshop. Inmiddels maakt Lente niet meer alle sieraden zelf. Lente The Label verkoopt nu ook kleding en accessoires. We volgen de laatste trends om zo de leukste collecties te maken.

 

Lente heeft nu bij elkaar 14000 volgers op TikTok en Instagram en ze staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds augustus 2021 heeft ze al meer dan 2500 bestellingen gehad. Ook heeft ze al een interview gedaan met het Parool, AD, Hart van Nederland en De ondernemers. Ze is voor alles erg dankbaar voor wat ze nu al heeft mogen bereiken!

 

Je vind bij Lente The Label de leukste sieraden, accessoires en kleding voor de laagste prijs! Bijna al onze sieraden zijn van RVS materiaal. Ga dus lekker shoppen en hopelijk zie je iets leuks voor jezelf of voor een ander!